Privacy verklaring

1. Hoe kunnen wij uw privacy beschermen?

De veiligheid van uw persoonlijke informatie is heel belangrijk voor ons. We hebben nooit verkopen of verhuren uw persoonlijke informatie aan derden onder alle omstandigheden. Wij waarderen uw vertrouwen zeer hoog, en zal zich inspannen om de veiligheid en privacy van alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt en zal alleen gebruiken als we in ons privacybeleid hebt beschreven beschermen. Tijdens de informatie uitwisselen proces, zullen we proberen ons best om de veiligheid van uw informatie te verzekeren door het versleutelen van de gegevens invoeren met de software van Veiligheid Socket Layer (SSL). Het is zeer belangrijk om te voorkomen dat andere mensen tegen ongeautoriseerde gebruik van uw wachtwoord of het invoeren van uw computer. Daarom moet u het onmiddellijk log-off nadat u stopt met het bezoeken van de website te verzekeren wanneer u dezelfde computer met andere mensen te delen.

2. Welke persoonlijke informatie van gebruikers die wij verzamelen?

Ons primaire doel het verzamelen van persoonlijke informatie is te personaliseren en onze service te verbeteren. Wij verzamelen de volgende soorten informatie van onze gebruikers: Informatie die u aan ons verstrekt: Wij ontvangen en bewaren alle informatie die u op onze websites in te voeren of aan ons verstrekt op andere manieren, zoals uw naam, e-mailadres en andere informatie die u verstrekt. U kunt ervoor kiezen om ons te voorzien van bepaalde informatie, maar dan moet je misschien niet in staat om te profiteren van veel van onze speciale functies, zoals het plaatsen van reacties op onze websites te nemen, het creëren van een gebruiker of een e-mail alerts te ontvangen. De persoonlijke informatie die u verstrekt zal worden gebruikt voor doeleinden zoals het beantwoorden van uw vragen voor bepaalde producten en diensten, het aanpassen van de reclame-inhoud die u ziet en te communiceren.

3. Hoe we de informatie die we verzamelen gebruiken.

◆ We kunnen de informatie die we verzamelen om te gebruiken:

 * Bedien, bieden, verbeteren en onderhouden van de website

 * Aanpassen en / of uw communicatie en winkelervaring te verbeteren

 * Beter inspelen op uw klantenservice vragen

 * Communiceer met u over uw aankoop, accountgegevens of klantenservice behoeften

 * Communiceer met u over onze producten en evenementen, en voor andere promotionele doeleinden

 * Verbetering van onze business

 * Dien wedstrijden, promoties, enquêtes of andere Website functies

◆ We gebruiken cookies om:

 * Vergeet niet de items in uw winkelwagen

 * Herken je wanneer u terugkeert naar onze website

 * Bewaar uw gebruikersnaam of login e-mail (maar niet vergeten) om het gemakkelijker maken om in te loggen

 * Bevestig dat gebruikers zijn ingelogd

 * U in staat om Express Checkout

 * Analyseer het gedrag van bezoekers Opmerking: Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u ze blokkeren door op uw internet browser aanpassen van de instellingen. Echter, als je ze te blokkeren, zult u niet in staat zijn om alle functies van onze websites, met inbegrip van de aanpassingen functies die samenhangen met het creëren van een gebruikersprofiel gebruiken.

4. Uw toestemming

◆ Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met ons privacybeleid.

◆ Door lid te worden van onze website, gaat u akkoord met een basisbedrag van informatie te delen met de rest van de gemeenschap, met inbegrip van uw gebruikersnaam, locatie in de stad, profielfoto en bepaalde andere elementaire informatie. Om deel te nemen aan alle bijkomende Website functies en gemeenschap en het delen van activiteiten, dan moet u uw privacy-instelling voor meer informatie, met inbegrip van al uw User Generated Content, je profiel pagina en al uw activiteiten op de website te delen veranderen.

 

Terug